Update på VM 2019 i Holland

Update på VM 2019 i HollandKategori: Elite

Onsdag ved VM bød både på individuelle- og holdfinaler. Det var spektakulært at Stephan Hansen måtte forlade VM med banens højeste score overall.    

VM i bueskydning fortsætter for fuld gas i byen ‘s-Hertogenbosch i Holland, og de danske skytter mærker virkelig den skarpe konkurrence til dette VM. På en regnfuld dag, var der både opture og nedture for de danske helte.

For Herre Compound, blev 1/48 finalen endestation for Martin Laursen. Hans 146 point, var ikke nok til at skyde sig forbi Canadiske Austin Taylor, som leverede stærke 149.

146 var til gengæld nok for Stephan Hansen, til at vinde sin 1/48 finale mod Spanske Miguel Angel Veliz, men i Hansens 1/24 finale, gik det galt. Ret spektakulært gik matchen i shoot off efter 148-148, kun opnået af 4 andre skytter. Franske Jean Philippe Boulch var et par millimeter tættere på midten, og sendte dermed Stephan ud af VM på mindst mulig margin.

Torsdag skal Martin Damsbo op imod Tyrkiske Muhammed Yetim i hans 1/16 finale. Den skydes kl. 15.15

Herre Compound holdet skød sig sikkert forbi Tyskland i 1/8 finalen, og skal torsdag op imod Tyrkiet. Den match skydes kl. 10.15.

Erika Damsbo skulle i hendes 1/48 finale, op imod tyske Kristina Heigenhauser, og selvom regnen tog til under matchen, kunne det ikke ryste tyskeren til at smide føringen. Dermed er VM ovre i denne omgang for Erika.

Tanja Jensen har med hendes rekordrunde i kvalifikationen, skudt sig hele vejen til 1/16 finalen, hvor Mexicanske Brenda Marino venter. Den match skydes torsdag kl. 15.15.

I Compound Mix holdturneringen er der et nordisk opgør i vente, når Tanja & Martin skal op imod Norske Faugstad/Lislevand i 1/8 finalen. Den match skydes torsdag kl. 11.45.

Torsdag fortsætter Maja Jagers VM kampagne i Dame Recurve, når hun skal op imod Tyske Elena Richter i 1/16 finalen. Den match skydes også kl. 15.15. Går vores skytter videre fra deres første finaleskydninger, fortsætter skydningen umiddelbart direkte efter. Der er med andre ord lagt op til en spændende dag ved VM, med krydsede fingre for dansk succes.

Du kan følge de danske skytter her: VM 2019 på IANSEO

 

Stephan Hansen ved VM 2019 i Holland

Tanja Jensen ved VM 2019 i Holland

Martin Laursen ved VM 2019 i Holland

Det var en regnfuld onsdag ved VM 2019 i Holland