Vejle Bueskyttelaug indgår i nyt samarbejde med DIF Soldaterprojekt

Vejle Bueskyttelaug indgår i nyt samarbejde med DIF SoldaterprojektKategori: Generelt

Vejle Bueskyttelaug indgår aftale med DIF Soldaterprojekt om oprettelse af ny SAFE ZONE for projektets veteraner

Bueskydning Danmark er en integreret del af DIF´s projekt som har fokus rettet imod vores Danske Veteraner. DIF Soldaterprojekt skal bidrage til, at psykisk og fysisk sårede veteraner inspireres og støttes til at finde tilbage til et selvstændigt og meningsfyldt liv. Projektet anvender idræt som middel til at understøtte veteranernes reintegration med fokus på at skabe sociale netværk og øget livsindhold for den enkelte veteran.

Nu tager Vejle Bueskyttelaug udfordringen op, og i samarbejde med Vejle Kommune åbner de nu dørene til en ny Safe Zone i klubbens omgivelser. I en Safe Zones har veteranerne mulighed for at træne i selskab med ligesindede veteraner i trygge rammer. Der er plads til alle, som ønsker en mere aktiv hverdag, og det bliver altså med bueskydning i centrum for initiativet i Vekle. Der findes knap 40 Safe Zones rundt i Danmark, som udbydes af eksisterende idrætsforeninger og spænder over blandt andet vægtløftning, svømning, cykling, skydning, ishockey, roning og havkajak.

Initiativet sættes i gang med et opstartsevent den 14. september kl. 16.00, hvor veteranerne inviteres til at komme og prøve bueskydning. Der tændes efterfølgende op i grillen, så alle indtryk kan blive fordøjet sammen med en varm pølse.

Sted: DGI Huset i Vejle. Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle.
Klub: Vejle Bueskyttelaug
DIF: DIF Soldaterprojekt
DIF Soldaterprojekt på facebook