World Cup i Salt Lake City

World Cup i Salt Lake CityKategori: Elite, World Cup
Tags: , ,

Årets tredje World Cup afvikles i Salt Lake City og konkurrencerne starter i morgen med fin dansk deltagelse.

I herre compound stiller dansk bueskydning med guldvinder holdet fra World Cuppen i Antalya anført af verdensranglistens etter Stephan Hansen (Nykøbing F Bueskyttelaug), Martin Damsbo (TIK Bueskydning) og Andreas Darum (TIK Bueskydning). Det bliver ikke alene spændende at følge med i, om de danske skytter kan tage medaljer i holdkonkurrencen endnu en gang. Kan de også gøre sig gældende i de afgørende kampe i den individuelle konkurrence, som spidser til i kapløbet om de otte pladser til World Cup finalerne i Rom?

I dame compound stiller Danmark med Sarah Sönnichsen (TIK Bueskydning) og Tanja Jensen (TIK Bueskydning), der begge i år har besejret den suveræne Sara Lopez fra Columbia, verdensranglistens nummer 1. Sarah Sönnichsen har markeret sig på imponerende vis i de to første World Cup med først 3 x sølv og dernæst 3 x guld. Tanja Jensen, der har besluttet sig for at hellige sig bueskydning fuldt ud i denne sæson, har vist flot fremgang og kæmpede sig frem til en ren dansk finale i Antalya. Kan de holde kurven opad i Salt Lake City og vende hjem til Danmark med flere medaljer?

Med recurve buen er Danmark repræsenteret ved Steffen Thorkildsen (Arcus, Odense) og Randi Degn (TIK Bueskydning). Det er den første World Cup i 2017 Randi stiller op i, mens det er anden gang, Steffen drager ud til en World Cup efter at have været i Shanghai.

Læs mere om World Cup her