Skole OL-Bueskydning 2017 åbnes!

Skole OL-Bueskydning 2017 åbnes!Kategori: Bredde, Generelt

Over 1.500 elever fra 67 skoleklasser rundt om i landet står klar til at dyste ved Skole OL-Bueskydning 2017. Torsdag den 20. april skydes det hele så i gang hos Lavia Odense Bueskytter, som afvikler årets første introdag for 2 lokale 6. klasser fra Odense Kommune. Allerede fredag følger Midtfyns Bueklub trop med deres første introdag, og herefter går det slag i slag frem imod finalerne i Århus den 14-15. juni 2017.

En gigantisk bue-måned
I alt afvikles 33 introdage hos de 10 bue-foreninger som er med i årets Skole OL-Bueskydning, over de kommende 5 uger. Det betyder fuld fokus på samarbejde imellem Bueskydning Danmark og de lokale foreninger.

“Vi skal levere en unik oplevelse til alle de her skoleelever som stifter bekendtskab med vores dejlige sport i forbindelse med Skole OL. Den opgave skal lokalforening og vi som forbund løfte i fællesskab. Aldrig før har vi oplevet så massiv et fokus på vores idræt, når vi snakker folkeskoler og idræt i skolen. Det bliver utroligt spændende og følge med i de kommende uger, og jeg ønsker alle rigtig god fornøjelse med Skole OL-Bueskydning 2017” udtaler Bueskydning Danmarks formand Morten Holm-Nielsen.

Du kan finde meget mere information om Skole OL-Bueskydning på nedenstående link. Her finder du også en oversigt over samtlige introdage. Alle er meget velkomne til at kigge forbi hos de lokale Skole OL-Bueklubber og få sig en ægte OL oplevelse!

Skole OL-Bueskydning