Tilmeldingsfrist for Dommerkursus i Hinnum Hut, Vestdanmark, er i morgen, tirsdag den 1. oktober 2024.

Som dommer i Bueskydning Danmark har vi både plads til dig, som ønsker at udvikle dig fagligt for evt. blive international dommer og dig, som vil opleve bueskydning på en ny måde ved at skifte fra skytte til dommer eller blive en del af bueskydning igen efter en pause fra bueskydning.

Som dommer, bestemmer du selv, hvor meget du vil engagere dig, men du vil være en vigtig del af fællesskabet ved stævnerne, hvor du også har mulighed for at udvikle dig farligt. Det er en fantastisk måde at genoptage eller bevare gamle relationer samt bidrage fagligt til sporten, som du elsker.

Du bliver en afgørende spiller i sporten med dommerrollen, hvor du holder styr på regler og sikkerhed til både national Skive og Feltdommer (3D).

Pris
– Beskydning Danmark betaler både kurset samt transport og diæter ved alle stævner, som du skal dømme.

Dato
– Lørdag den 26. oktober 2024, kl. 09:00 – 17:30 – Hinnum Hut, Tinghusgade 15, 7200 Grindsted
– Lørdag den 2. november 2024, kl. 09:00 – 17:30 – TIK, Mølleholmen 9, 2630 Taastrup


Hvad kræver det?
Før kurset skal du løse en opgave og efter kurset skal du tage en skriftlig prøve samt deltage i 6 stævner, hvor dine dommerkollegaer vil evaluere dig.

Tilmeld dig nu!
Tilmeldingsfristen er den 1. oktober 2024 for dommerkurset i Hinnum Hut og den 7. oktober 2024 for dommerkurset i TIK Bueskydning. Send en mail til info@bueskydningdanmark.dk med dine oplysninger, og hvilket dommerkursus du vil deltage i. Du vil få tilsendt opgaver og yderligere informationer inden kursusdagen.

Invitationer
Læs invitationen til dommerkurset i Hinnum Hut her: https://bueskydningdanmark.dk/event/dommerkursus-vest/
Læs invitationen til dommerkurset i TIK Bueskydning her: https://bueskydningdanmark.dk/event/dommerkursus-oest/