Vælg en side

Taastrup Talentcenter

Hvad kan Taastrup Talentcenter tilbyde?

Vi kan tilbyde træning i både Recurve og Compound. Trænerne på Taastrup talentcenter har mange års erfaring som skytter på højt landsholds niveau med henholdsvis Recurve og Compound.

TIK talentcenter arbejder for at gøre de unge talenter klar til ungdoms/senior landsholdet igennem samarbejde, seriøs træning og fællesskab. Vi fokusere meget på konkurrence og den elitære træningsform, både når det drejer sig om skyttens egen tekniske og mentale udvikling, såvel som grej optimering, tuning, justering. Det er vigtigt for os, at skytterne lærer at samarbejde på tværs af klub, køn, alder og buetyper. Skytterne skal lære at stå på egne ben, så de er klar, når de kommer ud og skyder internationalt, hvor de ikke altid kan have en træner bag sig.
Som forbundets motto lyder, så skal det være sjovt at skyde med bue, men for dem der gerne vil nå mere med deres skydning, så er det ikke altid kun sjovt. Nogle gange er det også lidt hårdt, når man vil nå toppen.

”Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success” Henry Ford

 

Træningen på Taastrup Talentcenter

I indendørssæsonen træner vi i hallen, som tilstøder TIK’S lokaler. Indendørssæsonen bruges til at gøre skytterne stærkere og klar til udendørs, så der er meget fokus på fysisk træning.
Træningen starter med fælles opsætning kl. 17.15 efterfulgt af skydning, (programmet varierer, alt efter stævne deltagelse eller ønsker fra skytter). Kl. 19.15 pakker vi sammen og fortsætter træningen i styrketræningslokalet, hvor vi slutter ca. kl. 21.
I udendørssæsonen skyder vi på TIK’S udendørs baner. Træningen starter kl. 17.15 med fælles opsætning og vi skyder til det bliver mørkt (ca. kl. 21). Hvis vejret ikke er til at skyde i (meget dårligt vejr), så afslutter vi med styrketræning. 

 

 

Træner

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til til Talecentrene? Så kontakt vores Sports- og udviklingschef, Kenn Romme.

Kenn Romme
+45 5196 6598
Skriv til Kenn her

Compound- og revurcetræner

Martin Damsbo

Skriv til Martin her

Jeg har skudt med bue siden 1994. Min første bue var en legetøjsbue, som jeg fik af min nabo. Med den gjorde jeg hele nabolaget usikker. Da jeg ikke havde flere pile tilbage, mente min mor, at jeg skulle tage med min nabo over i den lokale bue klub, for at “lære” at skyde. I 2000 havde jeg min første udenlandstur med ungdomslandsholdet, og i 2002 havde jeg min første plads på Senior landsholdet. Siden har jeg haft fast plads på senior landsholdet, hvor jeg deltager i 5-10 internationale turneringer om året.

Recurvetræner

Mikkel Berrig

Skriv til Mikkel her

Jeg har altid skudt med Recurve bue. Jeg har både skudt på ungdoms- og seniorlandsholdet, hvor jeg senest kvalificerede mig til senior EM 2021. Jeg satte dog min aktive bueskydnings-karriere på pause, da jeg startede på min videregående uddannelse. Jeg har i flere år været en stor del af træningen i TIK, hvor jeg har været træner på Talent-centeret siden 2020. Jeg har Danske Mesterskaber både individuelt og for hold, og senest ved senior DM 2020 tog jeg individuelt guld.

Informationer

Adresse

Indendørs: Mølleholmen 7, 2630 Taastrup
Undendørs: Buekælderen ved Mølleholmskolen, Mølleholmen 20, 2630 Taastrup

 

Taastrup har plads til

12 skytter

 

Træningsdage

Træningen er om onsdagen kl. 17.15 – 21.00

 

Trænere
 • Martin Damsbo
 • Mikkel Berrig

 

Skytter tilknyttet Talentcenter Taastrup
 • Johanne Jiang, Lyngby
 • Anders Dalsgaard Køge
 • Sydney Staal, Glostrup
 • Christian Bredstrup, TIK
 • Livia Haals Wieth-Knudsen, Lyngby
 • Laurits Biering-Hansen, KBL
 • Jakob Munk Lorentzen, Sorø
 • Sofie Louise Dam Marcussen, Glostrup
 • Linda Mortensen, Lyngby
 • Caroline F. Lunde-Jørgensen, TIK
 • Emilie M. Boye Bruun, Køge
 • Holger Svend Vestergaard, Køge
 • Emilie Holmstrup, Lyngby