Vælg en side

Initiativprojektet

Projektet Sammen bevæger vi Bueskydning har til formål at udvikle initiativer der styrker motivation og trivsel i Bueskydning Danmark. Projektet tager udgangspunkt i brugerundersøgelsen “Man kan godt være lidt dårlig uden det er farligt”, som er en undersøgelse af bueskytters motivation for at gå til bueskydning. Initiativerne i projektet er udarbejdet og udviklet i samarbejde med skytter i Bueskydning Danmark.

Vi er gået fra 12 til 7 initiativer, der igennem en 1,5 årig periode skal udvikles og tests i minimum 20 klubber i Bueskydning Danmark. Du kan læse om de enkelte initiativer ved at klikke på billederne herunder:

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til Initiativprojektet - Sammen bevæger vi bueskydning? Så kontakt vores projektkonsulent Nadia R. Lauritzen.

Nadia R. Lauritzen
+45 6139 4126
Skriv til Nadia her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi håber, at vi Sammen kan bevæge Bueskydning, så det bliver sjovere, vigtigere og mere attraktivt at være medlem i Bueskydning Danmark.

 


Baggrund for initiativprojektet

Med baggrund i Bueskydning Danmarks strategi for 2022-2025 og samarbejde med Center for Ungdomsstudier er der udarbejdet en rapport for at afdække danske bueskytters motivation, udbytte og behov i sporten, og på den baggrund blevet givet en række anbefalinger til, hvordan Bueskydning Danmark kan øge medlemmernes motivation og engagement.

Rapporten er baseret på to spørgeskemaundersøgelser med svar og interviews fra både nuværende, forhenværende medlemmer, som skytter, trænere, klubformænd og dommere. Rapporten dækker bl.a. emner vedr. opstart til bueskydning, træning, motivation brugertilfredshed, stævner, fravalg af bueskydning samt frivillighed.

Har du lyst til at læse rapporten, kan du finde den her.