Vælg en side

Skole OL – Combat Archery

Skal din 7. eller 8. klasse med til Skole OL Combat Archery? Så læs mere her!

Bliv udfordret på puls og action når 7. og 8. klasse dyster i Combat Archery, som er bueskydnings svar på paintball. Her er samarbejde, taktik og fællesskab nøgleord, når klassen sammen skal samle point i kampen om at blive den bedste klasse. Hele klassen deltager for at samle point og komme videre til Skole OL finalen i Billund i juni måned. Her kåres den bedste klasse til Combat Archery, da 7. og 8. årgang dyster på lige for mod hinanden. Læs og se mere om Skole OL Combat Archery her.

Forbered klassen på jeres stævnedag, ved at se nedenstående video der forklarer reglerne for spillet Last Team Standing, som I skal dyste i.

Lokalstævnet
Skole OL Combat Archery afholdes ved at 6-8 klasser inviteres til en stævnedag i den lokale bue-forening. Her introduceres eleverne til
Combat Archery, hvorefter de kæmper i Combat Archery spillet Last Team Standing. Det er en dag med fart, hep, fællesskab og konkurrencer.

Finalen
Finalen afholdes i år i Billund Idrætscenter
Adresse:
Billund Idrætscenter
Kærvej 501
7190 Billund

Læs mere om finalen her.

Dato for finalen i Combat Archery
7. og 8. klasse dyster om at blive den bedste klasse til Combat Archery fredag d. 15. juni 2024 kl. 9-16

Vil I deltage?
Forudsætningen for at deltage i Skole OL Bueskydning er, at klassen både kan deltage ved lokalstævnet (kan være over flere dage) og ved Skole OL finalen.
Har I selv en kontakt i den lokale bue-forening, er I også velkomne til at tage kontakten til bue-foreningen direkte, og forespørge på deltagelse i Skole OL.

For tilmelding til Skole OL Bueskydning skal klassen oprettes på skoleol.dk

  


Spørgsmål?

Har du spørgsmål? Så kontakt vores udviklingskonsulent Astrid Staffe.

Astrid Staffe
+45 2271 7776
Skriv til Astrid her