Vælg en side

Online Community er et initiativ, der skal styrke det lokale og regionale træningsmiljø. Målet er at skabe større samhørighed, fællesskab og samarbejde i bueklubber, som ligger tæt på hinanden. Forhåbentlig vil det gøre det lettere for klubberne at realisere nogle aktiviteter og projekter, det vil forhåbentlig gøre det lettere at lave fælles projekter på tværs af klubberne, og vi håber også at det vil have den effekt at klubberne i højere grad kan inspirere hinanden og styrke den enkelte klubs interesser og aktiviteter.

Vi tester forskellige typer online fællesskaber, først og fremmest et regionalt online fællesskab. Men vi tester også landsdækkende online fællesskaber hvor der i højere grad er fokus på fællesopgaver og interesser. Det kunne fx være online fællesskaber for klubber som er testklubber i andre initiativer i Sammen Bevæger vi Bueskydning, eller klubber som arbejder med DIF soldaterprojekt.

 

Første testperiode

I første testperiode, tester vi Online Community i Midtjylland. Vi tester blandt andet Facebook som platform for online fællesskabet. Facebook er valgt fordi, det er et fællesskab som er styret af brugerne. Vi har også valgt Facebook fordi det er en platform, som langt de fleste kender og bruger i forvejen. Det gør det lettere at lærer og arbejde med de forskellige muligheder og potentialer som der er i Facebooks værktøjskasse. I første omgang tester vi online community fra Januar 2024 til juli 2024.
Du kan læse meget mere om initiativet og klubbernes erfaringer løbende her på siden.

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til Initiativprojektet - Sammen bevæger vi bueskydning? Så kontakt vores projektkonsulent Nadia R. Lauritzen.

Nadia R. Lauritzen
+45 6139 4126
Skriv til Nadia her