Bueskole

BueskoleKategori: Bredde, Generelt, Ungdom

Foreninger under Bueskydning Danmark kan nu starte deres egen Bueskole op. Formålet med Bueskolen er at skabe en god start for nye medlemmer i jeres forening og fastholde flere i bueskydning. Bueskolen skal være med til at nedbryde barriere, skabe tryghed og vise alt det fede ved bueskydning frem. En god start er alfa omega for at fastholde nye medlemmer.

I Bueskolen samles der til bunke og oprettes et opstartshold, hvor alle er nybegyndere. På den måde vil nybegynderne være i en ”safe-zone” hvor der er tid og ro til at hjælpe dem og give dem en god start. Der vil være fokus på det sociale, nedbrydelse af barriere og den fede oplevelse med bueskydning.

De danske bueskytteforeninger ligner ikke hinanden, Bueskolen vil derfor blive tilpasset individuelt til klubbens særlige forhold, behov og efterspørgsel. Det overordnet koncept vil gå igen i alle klubber der tager bueskolen til sig.

Bueskolen tager udgangspunkt i et besøg fra forbundskonsulenten i klubben, hvor fokus er opstarten af Bueskolen i klubben. På dette møde vil der også blive udleveret noget PR materiale til ophæng i lokal området og til Facebook. Har det fanget din interesse kan du læse mere her. 

Er i som klub interesseret i Bueskolen, er i meget velkommen til at kontakte udviklingskonsulent Astrid Carstensen her. 

Bueskolen er en del af Bueskydning Danmarks klub certificering, som du kan læse mere om her.