DIF soldaterprojekt

DIF soldaterprojektKategori: Generelt

Bueskydning Danmark indtræder fra efteråret 2017 i Danmarks idrætsforbunds soldaterprojekt, og ønsker at bidrage til processen for at vores danske veteraner kan indgå i den almindelige foreningsidræt. Den proces kræver særlige hensyn, og projektet handler om at etablere platforme, hvor veteranerne i trygge rammer kan motiveres til at komme i gang med idræt. foreningerne i Bueskydning Danmark inviteres nu til at deltage i projektet.

Fællesskab og livskvalitet
Bueskydning er en fantastisk vej til at blive en del af et større fællesskab. Veteranerne kommer fra et miljø, hvor fællesskabet har haft afgørende betydning, og vi skal tilbyde muligheden for at skabe en ny social tilknytning til andre mennesker og dermed også en ny identitet. Igennem fællesskabet i bueforeningen kan veteranerne opleve et øget selvværd, som kan give mod på, og overskud til, at prøve kræfter med nogle af de ting som hidtil har været tilsidesat. At opleve at være fysisk aktiv igen, giver både fysisk og mentalt overskud.

Invitation
Den 1. november 2017 har alle kontaktpersoner til Bueskydning Danmark modtaget en skriftlig invitation som beskriver engagementet i projektet. Har Jeres lyst til at deltage i projektet, kontaktes Bueskydning Danmark konsulent Kenn Romme på mail, konsulent@bueskydningdanmark.dk med tilsagn om deltagelse – Dette gøres senest 31.12.2017

Vigtigt! – Veteranerne står allerede klar til at starte, så I skal overveje hvornår I er klar til at modtage den første i jeres forening, og hvor mange i evt. kan rumme af gangen.

Du kan læse meget mere om DIF Soldaterprojekt ved at besøge projektets hjemmeside her: DIF Soldaterprojekt

Du finder også DIF soldaterprojekt på facebook: DIF Soldaterprojekt facebook

På Bueskydning Danmarks hjemmeside, har DIF soldaterprojekt også fået sin egen site: Bueskydning Danmark i DIF Soldaterprojekt